Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Лиман прийняв чемпіонат Донецької області з футзалу серед дівочих команд

12 травня у Лимані, на спортивній базі міської ЗОШ №3, відбулися змагання чемпіонату Донецької області з футзалу серед команд дівчат 2005-2007 років народження.

У чемпіонаті за коловою системою зіграли чотири кращі команди області: «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман), «Верес»-ІРОМАШ (Слов’янська КДЮСШ «Колос»), «Громада» (Лиманський район), «Колос» (Костянтинівський район).

У підсумку, набравши максимальну кількість очок (дев’ять) звання чемпіона Донецької області здобули спортсменки з Лиману – ФК «Багіра»-ДЮСШ. Друге місце посіли дівчата команди «Колос» (Костянтинівський район), третє місце – «Верес-ІРОМАШ» (Черкаська ОТГ), четверте – «Громада» (Лиманська ОТГ), наймолодші учасниці турніру.

Результати матчів. 1 тур. «Багіра»-ДЮСШ – «Громада» – 6:0;  «Колос» – «Колос» – 2:5. 2 тур. «Багіра»-ДЮСШ – «Верес-ІРОМАШ» – 11:1; «Колос» – «Громада» – 5:0. 3 тур. «Колос» – «Багіра» -ДЮСШ – 0:3, «Громада» – «Верес» – 1:5.

За підсумками змагань визначено кращих гравців у номінаціях: воротар – Єлизавета Бородавко («Колос» Костянтинівський район), захисник – Ганна Дюбкова («Багіра»-ДЮСШ); нападник – Дар’я Левковська («Багіра»-ДЮСШ); універсальний гравець – Поліна Гончарова («Верес-ІРОМАШ» Слов’янський район).

Переможців, призерів і номінантів змагань  нагороджено грамотами, медалями та кубками департаменту сім`ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації.

Для всіх учасників чемпіонату та уболівальників, під оплески присутніх, старші футзалістки команди «Багіра» продемонстрували майстер-клас (робота з м’ячем на місці і в русі, технічні прийоми володіння м’ячем), а також розповіли про шлях з перших тренувань і до перемог у всеукраїнських змаганнях.

 
23.05.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах